top of page

Grafimet Dünyası



Grafimet Ambalaj Tasarım Ofisi

Alice: Hangi yoldan gideyim?

Tavşan: Nereye gittiğini bilmiyorsan hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok! (Alice Harikalar Diyarında)

Evrenin kalbiyle bir atan kalbimizin tik-tak’ları, ruhumuzun yolculuğunu ve dünyamızın yaşlılığını her şeye rağmen bize hissettirmiyor. Çünkü ruhumuzun da içinde yaşadığı evren, bir büyük sanatçının küçük dokunuşlarıyla bizi baştan çıkaracak kadar genç. Kendi hayatımızı kendi kader çizgimiz üzerinde yaşarken, masalsı gerçekliğin hayali kanat çırpışlarında bir kelebek ömrü kadar bile olmayan soluk alıp verişlerimiz, evrenin gençlik iksiriyle bizi sürekli olarak yeniliyor. Bu yenilenme varlığın da ilham kaynağı. Bu kaynak, sanatçının ve sanatın da beslendiği kadim, büyüleyici ve masalsı, çağlayan bir nehir. Burada sözler ve renkler sese, sesler renge dönüşürken, noktalar çizgiye uzanıp ruhları giyiniyor, canlanıyor. Bu ruh ve canlılık, yolculuğumuza anlam katıyor ve tekrar eden döngüler içinde bize taptaze bakış açıları kazandırıyor. İşte sanatçı ilhamın sonsuz anlamlı derinliğinden süzdüğü kavrayışlarla bize, bizim için, bizimle birlikte rehberlik yapıyor.

Her temasın iz bırakışında sanatçı da sözlere, renklere, seslere, dokunarak evrenin varlığındaki derinliğe yol alışımızda bizi, düş dünyamızdan gerçeğe, gerçek dünyamızdan düşlerimize yolculuğa çıkarıyor.

Bir ürünün ya da bir hizmetin de doğuşu ve yolculuğu biraz böyle. Bir logo tasarımı, bir ambalaj tasarımı, bir etiket tasarımı, bir markada fiziksel olarak var oluyor, basılıyor ve bir iz bırakıyor. Biz bu yolculukta markanızın, hizmetinizin, sunduğunuz hizmetin en etkin ifadesi için çalışıyoruz.

Uzun ve evrensel bir yolculuğun sanatla anlam kazandığını düşündüğümüz Grafimet Ambalaj Tasarım Dünyası’nda, dünden bugüne ve bugünden de yarına sadece noktaları birleştirmiyoruz. Yeni ve anlamlı noktalar koyarken, değer verdiklerinize her anlamda yepyeni değerler katacak tasarımlarla hayal ettiğiniz bir dünyayı hayata geçiriyoruz. Sadece tasarlamıyor aynı zamanda değer katmaya çalışıyoruz.


bottom of page